27 Mayıs 2011 Cuma

SUKAYPARK

Bursa Sukaypark Şehiriçi Ve Şehirdışı Ulaşım Ve Genel Bilgiler



Merhaba,

Forumlardan takip ettiğim üzere Sukaypark'a grup halinde gelenler dışında ulaşımda ciddi bir sorun ve belirsizlik olduğunu anladım ve bu konuyu açmaya karar verdim.

Genellikle İstanbul'dan gelenler oluyor, onlar için iki alternatifimiz vardır bunlar;


İDO:

İstanbul'dan sabah 07.30'da Yenikapı'dan Mudanya(güzelyalı)'ya gelen feribot ile gelebilirsiniz.Otobus'ten indiğiniz gibi şehire giden otobusler sizi kapının önünde karşılıyor olucaklar.Kulubeden bilet alıp otobuse biniyorsunuz max.20 dk içerisinde Organize sanayi metroda oluyor.Oradan Metronun arka tarafında Terminale giden 97 nulu otobusler var bunlara biniyorsunuz yalnız bu otobusler 1 saat'te bir kalkar ido'dan iner inmez oyalanmadan giderseniz kaçırmassınız.97 nolu otobusten çevre yol üzerinde Zoo Park gidişinde iniceksiniz yolun karşısına geçip minibus'e biniceksiniz sukayın önünde iniceksiniz.Bu anlattığım işlemler maximum 1.15 dk sürer.

Şehirler Arası Terminalden Ulaşım :

İstanbul'dan veya ülkemizin diğer şehirlerinden gelen arkadaşlarımız terminal'de inip şehiriçine iden 95,97,93 numaralı otobuslere binicekler çevre yolu üzerinde Zoo Park girişinde inicekler indikleri yerde bekleyip gelen çukurca minibusu ile skayın önünde inicekler.Bu anlattığım işlemler maximum 40 dk sürer.

Şehiriçinden Ulaşım :

Bir şekilde şehiriçinden ulaşmak istiyorsanız Kent Meydanından kalkan botanik park minibusleri sukayın önüne 20 dk'da giderler.

Tesis Bilgileri :

Tesis sabah 10:00'da açılıyor akşam 08:00'da kapanır 2 saat kayma ve malzeme kiralama bedeli Wakeboard'da 25 TL KneeBoard'ta 15 TL'dir.İlk deneme için 1 saat eğitim bedeli 20 TL'dir.


Sayılarımla,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder